Slim en flexibele hosted telefonie oplossing met vaste telefonie  

Wij creëren ideale bereikbaarheid

Altijd en overal bereikbaar op jouw manier, zonder hoge kosten voor aanschaf en onderhoud van een telefooncentrale op locatie? Geavanceerde VoIP-centrale zonder hardware of onderhoud

Vaste telefonie van SLIM is dé hosted telefoniedienst van Slim in Telecom waarbij je zelf tot in detail de bereikbaarheid van jouw organisatie en medewerkers bepaalt.

De belangrijkste voordelen van Slim vaste telefonie:

  • Vanaf één gebruiker voor een vast bedrag per maand
  • Onbeperkt bellen voor een vast bedrag per gebruiker
  • Alle functionaliteiten inbegrepen zoals: wachtrijen, keuzemenu’s, doorverbinde, wachtmuziek, vakantiemeldingen, doorschakelen en voicemail.
  • VoIP in combinatie met MS Teams

Slim vast bellen

Met de VoIP-oplossingen van Slim haal je meteen het meest innovatieve communicatieplatform in huis. Makkelijker in het gebruik als medewerkers niet altijd een vaste werkplek hebben, maar wel altijd bereikbaar willen zijn. Op kantoor, thuis of onderweg. En veiligheid is verzekerd, doordat alle communicatie via een goed beveiligde centrale locatie verloopt. Slim toch: Geïntegreerde communicatie voor efficiëntere samenwerking Slim control: houd slim grip op verbruik en kosten in één online portal waarin je alles kan monitoren en beheersen.

Slim vast-mobiel integratie

Voor de slimme pro’s: vast nummer op je mobiel, jouw kantoor in je broekzak.

Wel zo praktisch als je mobiele telefonie en vaste netwerk één zijn. Ook dat regelt Slim. Integreer vast en mobiel en je creëert een up-to-date telefooncentrale, compleet met het gebruik van wachtrijen, gesprekopnames, intern doorverbinden en uitbellen met vaste nummers via de telefooncentrale.

Connector Microsoft Teams

Makkelijk bellen met Microsoft Teams zonder concessies. Integreer Microsoft Teams en behoud alle functionaliteiten van vaste telefonie die je gewend bent! Met onze totaaloplossing sluiten alle moderne samenwerkingsoplossingen naadloos op elkaar aan. Wat is inbegrepen:

  • Onbeperkt bellen in Nederland
  • Onbeperkte telefooncentrale mogelijkheden zonder extra kosten
  • Nummers snel koppelen, zoveel als nodig
  • Multi device dus bereikbaar op o.a. Teams, mobiel en tablet
  • Verkort bellen naar collega’s en afdelingen
  • Volledige mobiele integratie met vast mobiel (optioneel)

Deze klanten waren al zo Slim

Menselijk contact op één

Slim biedt een persoonlijke klantenservice. Geen automatische antwoorden, maar een echt gesprek. Via een makkelijk vindbaar telefoonnummer 0174 621551, of in onze winkel, maar ook via de Whatsapp, maar binnenkort ook via de chatbot. Slim is ook tot ver buiten kantooruren en in het weekend telefonisch bereikbaar.

Uw gegevens of vraag

* verplichte velden

Download de Slim info leaflet

Vaste telefonie  vast mobiel