SLIMME OPLOSSINGEN voor jouw werkplek

Altijd bereikbaar zoals jij dat wil met Slim AI Connect

Mensen verwachten steeds vaker 24/7 contact- en supportmogelijkheden via de kanalen van hun voorkeur. Hierdoor worden hoge eisen gesteld aan dienstverlenende organisaties, zeker aan het MKB. Hoe zorg jij er als ondernemer voor dat je voldoet aan de verwachting? De huidige ontwikkelingen op het gebied van IT- en contactoplossingen bieden de oplossing. Er bestaan talloze mogelijkheden die jouw leven als ondernemer makkelijker maken.   

We hebben de beste oplossingen Slim toegevoegd in 1 pakket: Slim AI Connect.  
Grofweg bestaat Slim AI Connect uit 3 pijlers: vast- mobiel telefonie, moderne (social) mediakanalen en integraties met CRM en Microsoft Teams

De belangrijkste voordelen van Slim AI Connect:

 • Combineer vaste en mobiele telefoonnummers in één abonnement voor een professionele uitstraling
 • Maak optimaal gebruik van WhatsApp, social media, virtuele assistenten en chatbots
 • Optimaal samenwerken en klantvragen efficiënter afhandelen met Microsoft Teams.
 • Geschikt voor MKB en corporate organisaties
 • Ondersteuning voor mobiele werknemers
 • Flexibiliteit voor thuiswerken
 • Verbonden filialen met centraal beheer
 • Eenvoudig beheer en uitbreiding

Slimme oplossingen met Slim Coligo

Geïntegreerde communicatie om makkelijk samen (thuis) te werken. Apps voor mobiel, desktop en web. Dankzij een reeks aan slimme mobiele-, desktop- en webapps biedt Slim altijd de juiste optimale oplossing voor jouw zakelijke én privé communicatie en bereikbaarheid.

Slim Meetings bied je de mogelijkheid om zonder additionele software een videogesprek te starten. Je maakt eenvoudig een room aan en deelt de link met andere deelnemers.

Slim Desktop is de applicatie waar de verschillende communicatiekanalen samenkomen. Je kunt bellen, chatten, bestanden delen, en collega’s uitnodigen om samen te werken.

Slim Switchboard biedt de receptioniste de mogelijkheid om efficiënt veel gesprekken te verwerken.

Slim Qboard geeft in één opslag inzicht in de wachtrijen binnen jouw organisatie.

SLIMME IT: SLIMMER EN EFFECTIEVER SAMENWERKEN

Bij van Hagen maken we werken graag makkelijker. Bijvoorbeeld met clouddiensten die zijn toegesneden op de wensen van elk bedrijf. Geen gedoe meer met dure software licenties, altijd en overal aan de slag. Efficiënt, betrouwbaar én voordelig. Wij leveren slimme werkplekoplossingen, zoals Microsoft 365 en Teams. Slimme contactmogelijkheden, zoals Whatsapp en chatbots die AI gebruiken om sneller en gerichter antwoord te kunnen geven.

Connector Microsoft Teams

Makkelijk bellen met Microsoft Teams zonder concessies. Integreer Microsoft Teams en behoud alle functionaliteiten van vaste telefonie die je gewend bent! Met onze totaaloplossing sluiten alle moderne samenwerkingsoplossingen naadloos op elkaar aan. Wat is inbegrepen:

 • Onbeperkt bellen in Nederland
 • Onbeperkte telefooncentrale mogelijkheden zonder extra kosten
 • Nummers snel koppelen, zoveel als nodig
 • Multi device dus bereikbaar op o.a. Teams, mobiel en tablet
 • Verkort bellen naar collega’s en afdelingen
 • Volledige mobiele integratie met vast mobiel (optioneel)

Deze klanten waren al zo Slim

Menselijk contact op één

Slim biedt een persoonlijke klantenservice. Geen automatische antwoorden, maar een echt gesprek. Via een makkelijk vindbaar telefoonnummer 0174 621551, of in onze winkel, maar ook via de Whatsapp, maar binnenkort ook via de chatbot. Slim is ook tot ver buiten kantooruren en in het weekend telefonisch bereikbaar.

Uw gegevens of vraag

* verplichte velden